ASICS I PABLO LIMA PRESENTEN LA NOVA GEL-LIMA PÀDEL

21 de desembre 2016.

Pablo Lima, número ú mundial de pàdel, va visitar les noves oficines d’ASICS Ibèria per recollir el primer parell de les noves GEL-LIMA PÀDEL amb les que jugarà a partir de 2017.

Es tracta d’un model inclòs en la col·lecció ASICS primavera-estiu que ja està disponible en punts de venda especialitzats.
“És un orgull per a mi ser ambaixador d’una marca que es preocupa al màxim pel nivell del material que ofereix als seus esportistes, i disposar d’una sabatilla concebuda pel meu estil de joc és excepcional” va explicar el jugador. “Espero poder gaudir amb elles de molts èxits en el 2017 i que a l’igual que jo, molts jugadors també passin grans moments de pàdel amb elles”.

La nova GEL-LIMA PÀDEL va dirigida a jugadors que busquen màxima agilitat i velocitat en els seus moviments a pista. Incorpora a la seva estructura la tecnologia AHAR+ per garantir una durabilitat extrema: així com plaques de GEL a la zona davantera i posterior per a guanyar en reactivitat i comoditat. La nova GEL-LIMA PADEL ha estat creada tenint en compte les necessitats del jugador de pàdel actual, de manera que també destaca per la seva lleugeresa i disseny.

Emili Risques, Director General d’ASICS SW, que compren Espanya, França i Portugal, va ser qui de forma personal li va fer entrega de les sabatilles a Pablo Lima: “Per a nosaltres és un plaer comptar amb esportistes com Pablo Lima al nostre equip, amb els que treballem de forma conjunta per a millorar els nostres productes. Esperem que en el 2017 gaudeixi d’una gran temporada amb aquest model que es complementa a la perfecció amb les ASICS GEL-BELA 5 amb les que juga el seu company a pista, el Fernando Belasteguín”.

 

video: asics-p-lima1

asics-p-lima

asics-p-lima_1