ART CERVESERS ÉS NOU PATROCINADOR DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PÀDEL

18.2.2019

Pere Hernàndez, President de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), i Joan Rota, CEO d’Art Cervesers, han segellat l’acord de patrocini entre ambdues entitats.
Art Cervesers, una de les cerveseres pioneres a Catalunya, elabora des de fa una dècada cerveses artesanals en un entorn rural i on l’equilibri, l’harmonia de colors, aromes i sabors són els seu segell distintiu. Joan Rota assegura que «aquest acord de patrocini és important per nosaltres, el pàdel és un esport on el tercer temps entre els jugadors i jugadores és molt important, i en el que generalment sempre s’acompanya d’una cervesa, símptoma del bon ambient i la companyia que caracteritza al pàdel». Rota explica que «les cerveses Art són el resultat d’un procés de creació de receptes i interpretació d’estils que permet dotar al producte d’una personalitat pròpia absolutament singular amb enormes possibilitats gastronòmiques i sensorials».
En el mateix sentit s’ha expressat el president de la FCP, Pere Hernàndez, el màxim responsable del pàdel català afirma que «Art Cervesers i el pàdel coincideixen en la seva joventut, i això equival a tenir ganes d’assumir reptes, de ser proactius. Estic convençut que creixerem junts i que els èxits assolits conjuntament dins i fora de la pista ho farem amb un bon brindis d’Art Cervesers».
La signatura de l’acord de patrocini entre Art Cervesers i la Federació Catalana de Pàdel s’ha concretat al restaurant Racó d’en Cesc, amb un excel·lent sopar maridatge amb els productes d’Art Cervesers, i on el president Pere Hernàndez, acompanyat de Miquel Carbó, vicepresident 2n de la FCP, han pogut conèixer de primera mà les possibilitats gastronòmiques d’aquestes cerveses.

art peke