AROMÍ-INSA I BRITO-OSORO S’IMPOSEN AL GRAN SLAM DEL TENNIS DESPÍ

Aranzazu Osoro i Nela Brito en categoria femenina i Roger Aromí i Ferran Insa en la masculina s’han proclamat campions del Gran Slam disputat a les instal·lacions del Tennis Despí i que ha finalitzat aquest cap de setmana.

A 1ª masculina Aromí-Insa han derrotat als subcampions, Toni Bueno i Ruben Rivera, per un resultat de 6-3, 3-6 i 6-3. A 1ª categoria femenina les campiones, Aranzazu Osoro i Nela Brito, han guanyat a la parella formada per Anna Cortiles i Jessica Castelló per 6-2 i 6-4.

A Tercera masculina el títol ha anat a parar a les mans de la dupla formada per Òscar Naharro i Eduard López, després d’imposar-se a Marc Marisñach i Albert Cabrero per 6-1 i 7-6; a Quarta Masculina els vencedors han estat Christian Pedrosa i Eduardo Espinar que han decantar la balança al seu favor guanyant per 6-1 i 6-2 als finalistes, Oliver Morales i Isaac Morales. Finalment a Cinquena masculina el torneig l’han aconseguit Albert Martínez i Antonio Javier Ayala, per 6-3 i 6-1 davant de Gerard Masfret i Carles Balboa.

El Gran Slam disputat al Tennis Despí ha tingut una bona acollida de públic que, respectant els protocols de seguretat, han pogut gaudir aquest cap de setmana d’un dissabte i un diumenge intens de pàdel català a les seves instal·lacions.