ARNAU CANDELO I ANDREA USTERO «TOT I LES CIRCUMSTÀNCIES HEM TREBALLAT DUR ENGUANY»

 

Arnau Candelo i Andrea Ustero, números 1 en categoria infantil del pàdel català aquest darrer any, asseguren que «malgrat les circumstàncies d’aquest 2020, d’haver jugat pocs campionats, estem contents del treball realitzat i del número 1 aconseguit». Candelo i Ustero han reflectit la seva satisfacció en les entrevistes al planter del pàdel català que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCP) i que s’ha portat a terme aquesta tercera setmana del mes de desembre al canal oficial d’Instagram FCP.

Arnau Candelo exposa que «m’hagués agradat jugar més partits, tots sabem els motius que han portat a no poder disputar més competicions». El jugador ripollenc ha explicat que viu el pàdel entre dues aigues «Al Fòrum Centelles porto a terme la tecnificació de la FCP i també entreno al Complex Esportiu Solana. Dedico unes sis hores a la setmana de pàdel i em semblen poques!» (somriu). Candelo ha volgut destacar l’excel·lent formació que rep a les tecnificacions de la federació i ha lloat la feina dels seus entrenadors «els seus consells dins i fora la pista, la manera de veure el pàdel i la seva experiència són components que m’ajuden a millorar en el meu esport preferit».

Per la seva part Andrea Ustero ha descrit que «espero i desitjo per l’any vinent molta salut per tothom i molt més pàdel. Enguany m’he quedat amb moltes ganes més ganes de jugar partits». Ustero és conscient que el pàdel formatiu poc a poc la fa millorar en diferents aspectes «abans de més petita, el fet de perdre algun partit no m’ho prenia gens bé. Per sort amb el meu entrenador, Nil Ayats, he après i he assimilat que de les derrotes també s’extreuen aspectes positius i que tot forma part del meu aprenentatge». La jugadora del club SIESPORT ha focalitzat que «l’any vinent m’agradria jugar més partits en categoria cadet i comprovar com em desenvolupo».

Arnau Candelo i Andrea Ustero han estat els protagonistes mitjançant el canal oficial d’Instagram de la FCP de les entrevistes al planter del pàdel català que enguany finalitzen com a nº1 del Circuit de Menors ASICS. La pròxima setmana els entrevistats seran en categoria aleví, Dani Docampo, el dimarts 22 de desembre a les 12h i dijous 24 de desembre serà el torn d’Andrea Ripollès, també a les 12h del migdia.