ARI SÁNCHEZ I LAURA CASANOVA «EL PÀDEL CATALÀ FEMENÍ ES TROBA EN UN MOMENT DOLÇ»

Ari Sánchez i Laura Casanova han assegurat que el pàdel català femení es troba en un moment molt dolç «els resultats parlen per si sols i és treball d’anys on s’ha anat sembrant gràcies a un bon treball. Hi ha moltes jugadores top que són catalanes». Així ho han manifestat en el cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) al canal d’Instagram d’aquesta setmana.

Ari Sánchez ha tornat a la competició de World Padel Tour disputant dues proves a Madrid un cop superat el confinament «teniem moltes ganes de tornar a competir i la veritat és que haver-ho aconseguit. El fet de jugar sense públic és una realitat diferent a la que ens ha tocat habituar-nos» afirma Sánchez. La jugadora reusenca ha explicat que «guanyar el Estrella Damm Open anímicament a mi i a l’Alejandra Salazar ens va venir molt bé com a resultat de tota la feina prèvia realitzada». Ari Sánchez també ha incidit en l’entrevista que «el Circuit de Menors de la FCdP em va formar molt bé com a jugadora, vaig aprendre molt» i ha explicat anecdòticament que «el que m’ha faltat és haver aconseguir ser la jugadora nº1 del Circuit Català Absolut femení» somriu Ari.    

Per la seva part, Laura Casanova, jugadora nº1 del Circuit Bronze Head 2019 ha afirmat «el pàdel femení està en un bon moment, ara bé, en algunes categories cal fomentar més la participació de més noies per no estar sempre les mateixes» diu Casanova. Casanova ha volgut agraïr «a la FcdP per la Gala del Pàdel Català on em van donar el reconeixement. Em va fer molta il·lusió». Casanova ha explicat que la temporada que havia planificat per enguany ha quedat alterada «m’havia plantejat poder disputar alguna prèvia de World Padel Tour però tot el tema del coronavirus ho hauré de deixar per 2021».

Laura Casanova i Ari Sánchez viuen l’actualitat de tot allò que envolta al pàdel amb molta responsabilitat. Tots dos són conscients que per fer front al coronavirus i guanyar-li la partida és una tasca individual i col·lectiva que tenim com a societat.