ARAVINC ES CONVERTEIX EN NOU PATROCINADOR DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PÀDEL

23.05.2018

Pere Hernàndez, President de la Federació Catalana de Pàdel, i Josep Ribera, director general d’Aravinc, han segellat l’acord de patrocini entre ambdues entitats i que les vincula fins l’any 2019.
Aravinc és la companyia líder en missatgeria immediata a tota Espanya. Amb més de 700 treballadors, oficines arreu del territori i una flota de més de 1.500 vehicles operatius està present a Espanya, Portugal i Andorra. La qualitat en els seus serveis professionals és el que caracteritzen a Aravinc i que fan el seu valor diferencial. Aravinc es converteix també en proveidor logístic de la Federació Catalana de Pàdel.
Josep Ribera, assegura que «aquest acord de patrocini és important per nosaltres, el pàdel és un esport que no para de créixer i volem anar de la mà de la Federació Catalana de Pàdel i vincular-hi la nostra marca i professionalitat amb el segell FCP».
En el mateix sentir s’ha expressat el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, el màxim responsable del pàdel català afirma que «Aravinc és una marca capdavantera i que ens donarà molta agilitat i un gran servei. Estic convençut que creixerem junts».
La signatura del acord de patrocini entre Aravinc i la Federació Catalana de Pàdel s’ha concretat a les instal·lacions que l’empresa té al polígon industrial Pedrosa, situat a l’Hospitalet del Llobregat. Durant la visita, el president Pere Hernàndez, acompanyat de Miquel Carbó, vicepresident 2n de la FCP, han pogut conèixer de primera mà la dinàmica de treball d’Aravinc i aprofundir en el serveis que ofereix.

ACORD ARAVINC_FCP