ARANZAZU OSORO I RUBEN RIVERA «ELS PADELERS HEM RECUPERAT SENSACIONS OBLIDADES»

Ruben Rivera i Aranzazu Osoro han afirmat que aquesta darrera setmana del mes de maig ha estat «molt significativa per la comunitat padelera». Així ho han manifestat en el cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) i que aquesta setmana ha comptat amb dos autèntics números 1 del Circuit Català Absolut.

Ruben Rivera, actual número 1 del Circuit Català Absolut masculí, ha explicat que «poder tornar a entrenar en una pista de pàdel ha estat una gran alegria i veure com els partits de 2×2 eren novament possibles encara més». Rivera ha exposat que tornar a exercitar-se ha estat molt positiu a nivell mental «ens hem reinventat aquestes setmanes a casa com hem pogut i cadascú adaptant-se a les seves circumstàncies. Espero i desitjo que aquest sigui un pas important per continuar disfrutant del nostre esport».

Toni Bueno i Ruben Rivera

Rivera, guardonat en la I edició de la Gala del Pàdel Català ha destacat que «l’any passat va ser un any majúscul pel Toni Bueno i per mi. Realment vam adquirir una maduresa com a parella fantàstica i on, a més, ens vam divertir molt jugant». El jugador barceloní ha posat èmfasi en «el títol del Campionat de Catalunya Absolut guanyat per primera vegada al RC de Polo, davant de dos grans rivals com l’Enric Sanmartí i el Tonet Sans».

Per la seva part, Aranzazu Osoro, guardonada també a la Gala del Pàdel Català pel nº1 femení l’any passat, ha descrit el que a títol individual va suposar aquest reconeixement «satisfacció personal pel treball realitzat, en el que era la última temporada juntes com a parella amb la Nela Brito. La placa de la Gala va ser la cirereta del pastís d’un 2019 molt intens». Osoro afirma sentir una sensació «difícil de definir amb paraules per tot el que ha passat pel coronavirus. Una temporada que de sobte s’atura sense avisar».

Nela Brito i Aranzazu Osoro

Osoro enguany fa parella amb Teresa Navarro a World Padel Tour i també al Circuit Català Absolut  «és un nou projecte esportiu, un repte per les dues com a parella i que afrontem molt motivades per aconseguir bons resultats». La jugadora argentina, afincada a Catalunya, ha assegurat que «aquests anys fent parella amb la Nela han estat un autèntic màster d’aprenentatge. La seva dilatada experiència m’ha servit de molt. A més, a Catalunya quan no pugui jugar amb la Teresa Navarro jugaré amb la ‘enana’ (Nela Brito)» somriu.

Tot i que de moment la temporada del Circuit Català Absolut es troba aturada fruit del coronavirus,  Aranzazu Osoro i Ruben Rivera viuen l’actualitat de tot allò que envolta al pàdel amb molta responsabilitat. Tots doss són conscients que per fer front al coronavirus i guanyar-li la partida és una tasca col·lectiva i de la que tots i totes en formem part.