APT: TV3 S’IMPOSA A CATALUNYA RÀDIO A CASTELLDEFELS, AL CANAL OLIMPIC DE CATALUNYA

Jordi Grau i Noel Rodríguez(TV3) , s’han proclamat campions del torneig APT PADEL CANAL OLÍMPIC DE CATALUNYA, a Castelldefels,  al imposar-se a Xavi Campos/ Jordi Borda (Catalunya Ràdio) per 6/3,6/4 en la que es pot considerar la primera final corporativa del circuit de Pàdel per a Periodistes impulsat per l’APT i la FCP.

Grau i Rodríguez han firmat un debut espectacular al circuit. Abans de proclamar-se campions han hagut de superar cinc partits en els que no han cedit ni un set i han superat parelles consolidades com O.Domènech/Planas (Mundo Deportivo) i Parisé/Llimós(RAC1).

La final va ser una lluita aferrissada entre totes dues parelles. Es va decidir per petits detalls. Els campions van haver de remuntar als dos parcials i el partit va estar a un pas d’anar al “supertiebreak” decisiu.

La parella televisiva s ‘ha afegit a la de parelles que han guanyat un o més títols a la primera temporada del circuit. Paniagua/Vilà amb victòries al Laietà i el Polo, O.Domènech/Planas amb el seu domini al torneig disputat a l’Hispano Francès completen el llistat de campions de la temporada 2015/16.

Ara toca la copa Masters, amb Festa final al Barcelona Pàdel el Prat i al setembre es posarà en marxa la temporada 2016/17 al CE Laietà.

La classificació APT continua liderada per Paniagua/Vilà.

Jaume Boix

apt-2016-tots

Les imatges son de la parella campiona Grau/Rodríguez (TV3) 

apt-2016-cam

Finalistes, Campos /Borda (Catalunya Ràdio)