APT-TORNEIG CE.HISPANO FRANCÈS 2016

CREIX LA COMPETENCIA AL CIRCUIT DE PERIODISTES!
Oriol Domènech i Pablo Planas(Mundo Deportivo), s’han proclamat campions del torneig APT PADEL HISPANO FRANCES 2016 i s’han convertit en l’alternativa de la parella Paniagua/Vila(El Periódico) fins ara dominadora del circuit de Periodistes.
A la final, els debutants O.Domènech i Planas van imposarse a la parella formada per Aleix Parisè i Raúl Llimós (RAC 1) per 6/2,6/1. El partit no va tenir gaire història. Del 3/0 inicial per Domènech/Planas, es va pasar primer al 3/2 i després al 6/2 amb un segòn parcial de 3/0 pels campions. Al segòn set Domènech/Planas van mantenir l’intensitat de joc i no van donar cap opció als seus rivals.
Prèviament, en un dels partis mes destacats del torneig, a la ronda de SF, Domènech/Planas es van imposar a la parella Campos/Català que va ser la que va trencar la serie de victòries de Paniagua/Vilà ,campions al Laietà i el RC de Polo.
Cal remarcar el debut Collado/Brau, la primera parella femenina que debuta al circuit. Van caure a la primera ronda en un cara o creu contra F.Martínez/JC Valero.
La classificació APT continua liderada per Paniagua/Vilà, amb Costa/Fabrégues i Campos/Català amenaçant el seu domini.
El proper torneig de l’any serà al RCT Barcelona del 23 de maig al 3 de juny.Allà es tancará la relació de classificats per la Copa Mastrers que es jugarà el 30 de juny al Barcelona Pàdel El Prat.

Jaume Boix

APT1W
La parella campiona Oriol Domènech i Pablo Planas.

APT2W
Els 4 finalistes al Hispano; Domenech/Planas, Parisé/Llimós.