APT- ENRICH/RAMOS, CAMPIONS AL STAR’S PADEL

06.03.2017

La parella formada per Valentí Enrich (Sport) /Joan María Ramos(El Punt/Avui) s’han proclamat campions de la tercera prova del circuit APT/FCP per a Periodistes de la temporada 2016/17 disputada a les instalacions del Club Star’s Pàdel de Cornellà El Prat, amb un inmillorable tracte dispensat pel Club i les facilitats donades als periodistes per la disputa dels partits.

Enrich i Ramos, debutant a la competició, s’han imposat a la final disputada contra la parella formada per Raúl Paniagua/Joan Vilà (El Periódico) per 6/3, 6/1. El joc d’atac de la parella Enrich/Ramos ha estat determinant. La facilitat de Ramos per acabar el punt a la xarxa ha tombat la resistència de Paniagua/Vilà. Els nous campions ha hagut de remuntar un 2/0 inicial per dominar el primer set per 6/3. El segon set ha quedat sentenciat després que al tercer joc, el més llarc del partit, Paniagua/Vilà han desaprofitat 6 punts per igualar a 2. Les molèsties musculars que ha tingut Vilà han resultat determinants perque la parella Enirch/Ramos s’acabés imposant de forma clara, sense oposició, amb un segon parcial per 6/1.

La victòria d’Enrich/Ramos suposa la fi de la sèrie de dos tituls consecutius guanyats per la parella d’El Periódico i els classifica per disputar la Copa Masters del circuit que es jugará al mes de juny.

A la classificació de jugadors, Vilà/Paniagua son líders del Circuit APT/FCP.

Quadre

IMG-20170301-WA0002

IMG-20170301-WA0003