ALUMNES DEL COL·LEGI MAGÍ MORERA DESCOBREIXEN EL PÀDEL

7.6.2018

Una quinzena d’alumnes del col·legi lleidatà Magí Morera i Galícia han participat en l’activitat física de descoberta de l’esport del pàdel. En col·laboració amb el Sícoris Club i la Federació Catalana de Pàdel (FCP) els nens i nenes de 6è de primària han tingut el seu primer contacte amb el pàdel. Una iniciativa docent impulsada per Daniel Serra, professor de l’escola Magí Morera i tècnic en INEF.
Sota la supervisió de la jugadora del Circuit Català i responsable tècnica del Sícoris, Yasmine Trigueros, i de Francesc Xavier Esteban, delegat de la FCP a Lleida, el grup d’alumnes d’aquest centre escolar -ubicat al barri de La Mariola de Lleida- han pres contacte per primera vegada amb les pistes de pàdel, les pales i les pilotes.
Molt il·lusionats per acostar-se per primer cop a un esport nou, tots els estudiants han formulat desenes de preguntes sobre la reglamentació, els cops i la mecànica de com executar-los, i també de les diferències entre pàdel i tennis.
Segons Francesc Xavier Esteban ‘com a esport jove i en constant creixement, el pàdel ha de seguir sembrant entre els més jovenets. És molt positiu veure com reaccionen i sobretot com els enganxa el nostre esport als cinc minuts d’estar en pista i agafar la pala. Ha estat una experiència molt enriquidora. Volem donar les gràcies al Sícoris i a la Yasmine per sumar-se a aquesta activitat’ ha assegurat el delegat FCP a Lleida.
La Federació Catalana de Pàdel ha obsequiat a cadascún dels alumnes participants del col·legi Magí Morera i Galícia amb un detall amb la intenció de que no oblidin aquest fantàstic dia.

DESCOBREIX PADEL LLEIDA