ADDICTIVE ÉS NOU PROVEÏDOR OFICIAL D’ULLERES ESPORTIVES DE LA FCP

David Calderón, administrador de l’entitat DACAR VISION S.L i Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel han segellat l’acord entre ambdues entitats i que les vincula fins a finals del 2025. ADDICTIVE s’especialitza en la producció i comercialització d’ulleres graduades d’alta qualitat per la pràctica esportiva i amb aquest acord desitja promocionar la seva imatge corporativa i associar-la positivament als valors de l’esport del pàdel català.  

Les ulleres ADDICTIVE de pàdel es poden trobar ja mitjançant en https://www.gafasaddictive.com, jugadores de World Padel Tour i de la selecció catalana com Marta Marrero, recent campiona de la 28a edició del Campionat de Catalunya Open Plasticband, utilitzen les ulleres graduades ADDICTIVE en els seus entrenaments i partits de competició.

L’acord entre ADDICTIVE i la Federació Catalana de Pàdel es va concretar durant la disputa de la 28a edició del Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband. Durant la retransmissió pel canal de Youtube de la FCP es van sortejar diferents ulleres graduades ADDICTIVE. La comunitat padelera que va seguir els diferents partits disputats, van participar-hi per poder optar així a estrenar les seves magnífiques ulleres ADDICTIVE.

La marca ADDICTIVE disposa de models d’ulleres polaritzades, ulleres fotocromàtiques i  també amb ulleres esportives graduades.