PLAYOFF LLIGA CATALANA NACEX GIRONA 2017

19.07.2017

Aquest cap de setmana s’han disputat els primers playoff pel títol de la 8ª edició de la Lliga Catalana NACEX Girona 2017 al Club Tennis d’Aro de Platja d’Aro. Els campions de la Lliga Catalana NACEX de 1ª categoria han estat el x3 Club Girona Pàdel en categoria femenina i el Pàdel Indoor Figueres a la masculina.
El x3 Club Girona Pàdel s’ha imposat en la final per 3 a 0 als sotscampions, el CT d’Aro. En homes el Pàdel Indoor Figueres ha guanyat per 2 a 1 als finalistes, el Geieg ‘A’.
La competició també ha dilucidat els descenos de 1ª categoria a 2ª i l’ascens de 4ª categoria a 3ª. Han perdut la categoria el Pàdel Vilablareix i CT Roses en fèmines i el Pàdel Blanes i CT Roses a la masculina. Els equips que han aconseguit l’ascens de 4ª a 3ª categoria ha estat pel Club Pàdel Vila Village ‘A’ i Pàdel Blanes ‘B’.
La resta de categories també han finalitzat i els guanyadors s’han decidit per lliga regular. Tots els resultats de la Lliga Catalana Nacex Girona 2017 els podeu trobar en el següent enllaç: Resultats

Campió femení_x3 girona padel Campió masculí_Indoor Figueres Masculí Sotscampió femeni_CT Aro Sotscampió masculí_Geieg A