1a JORNADA DEL PÀDEL CATALÀ

 

La 1a Jornada del Pàdel Català és un esdeveniment on la Federació Catalana de Pàdel vol oferir als seus federats, tècnics i responsables dels clubs un seguit de formacions de diferents àrees vinculades al pàdel en un únic esdeveniment per tal de que puguin ampliar coneixements, actualitzar-se i/o conèixer noves temàtiques. Esperem que sigui un esdeveniment que hagi nascut per quedar-se i puguem repetir-lo durant molts anys.

Ponències:

  1. Mar Rovira: Comunicar per convèncer

Psicòloga esportiva d’alt rendiment

La persuasió és un concepte club en la psicologia esportiva. En aquesta xerrada es parlarà com aplicar alguna de les seves estratègies a la comunicació que es dona diàriament entre tècnics i jugadors/es, per tal d’aconseguir que les propostes dels entrenadors/es  produeixin els canvis desitjats en els seus esportistes.

  1. Xavi Guilà: Gestió d’equips: recursos per a capitans/es

Cofundador de Vibliotec

La gestió d’equips sempre és complexa i més encara en l’àmbit amateur. Aprendrem com a capitanes o capitans a crear un marc d’actuació que faciliti la nostra gestió dels jugadors o jugadores que integren el nostre equip. Aprendrem a equilibrar el nivell de compromís dels o les integrants de l’equip. També s’inclouran algunes tècniques per a que capitans i capitanes puguin ajudar als integrants dels seus equips a rendir millor sota la pressió que genera la competició. 

  1. Carles Prat: El club 2.0. La importància de les XXSS

Responsable digital de la FCP

La tecnologia no para d’evolucionar
Veurem quines són les XXSS i perquè ens poden servir l’ús d’aquestes en el club.
La visibilitat del club, la relació amb els socis/practicants i la relació amb patrocinadors/col.laboradors de la mà de les XXSS “

  1. Enric M. Sebastiani: Els súperpoders dels tècnics esportius

Doctor en Didàctica de l’educació física i esport, Docent del Grau en CAFE a Blanquerna, Vicepresident europeu de la Federació Internacional d’Educació Física i ha escrit diversos llibres en relació a la gamificació en l’àmbit de l’EF.

L’actuació d’un tècnic/a esportiu pot afavorir la motivació, l’aprenentatge, l’autoestima i, en conseqüència, l’adhesió a la pràctica del pàdel d’un alumne/a o, al contrari, provocar la seva frustració i l’abandonament. En aquesta xerrada parlarem de com utilitzar certs poders màgics per aconseguir una o una altra cosa.

  1. Jordi Viñas i Fort: 5 claus per a la gestió exitosa d’un club

Soci-Director Itik Consultoria de l’Esport i el Lleure SL

Professor del Grau de Gestió Esportiva, Blanquerna-URL

Tot club esportiu vol aconseguir el millor servei per als seus socis i abonats. En aquesta xerrada parlarem sobre quins són els aspectes més importants i com enfocar-los en la gestió dels clubs.

  1. Tomàs Carbonell: Del tennis a la gestió de clubs de pàdel

Ex-jugador professional de Tennis i actual director del grup Up Pàdel

L’experiència com a ex-jugador professional del tennis i la visió en la dinàmica de creació i gestió de clubs de pàdel.

  1. Taula rodona

Data: dissabte 21 maig, de 9:30 a 14h.

Lloc: CE VALLDOREIX

Data límit d’inscripció: Divendres 13 de maig a les 12h à Places limitades

Preu: 45€ llicència competició / 30€ llicència tècnic

Per a realitzar la inscripció: enviar email a docencia@fcpadel.cat amb Nom i Cognoms, DNI, número de llicència FCP i adjuntat el justificant de pagament.

Nº de compte FCP: IBAN ES44 – 2100 0815 54 0200736301 (La Caixa)

Concepte de l’ingrés: NOM COGNOM – 1aJPC