UNA VINTENA DE TÈCNICS EN LA PRIMERA FORMACIÓ DEL 2020

La primera de les formacions per aquest 2020 per part de l’Àrea de Docència de la Federació Catalana de Pàdel s’ha iniciat amb un taller de coaching. L’activitat ha reunit una vintena de tècnics de pàdel amb la intenció de recollir tota la informació que el psicòleg esportiu, Oriol Mercadé, ha aportat pel que fa a aspectes com la comunicació, gestió d’emocions i de situacions durant les competicions on es poden donar consignes als jugadors i jugadores.

El coaching ja és possible a les competicions des del 2019 i la Federació Catalana de Pàdel vol que tots els tècnics amb possiblitats de poder realitzar-los tinguin les eines i els recursos adients per tal que siguin una acció positiva pels jugadors, sobretot els que estan en fase de formació.

Finalment, dos dels tècnics de les escoles de menors amb més potencial de Catalunya, Oriol Moyés per part del CT Andrés Gimeno i Pablo Crossetti del Pàdel Indoor Mataró han exposat la seva experiència i full de ruta quan es troben en competicions on es permet donar instruccions als jugadors i jugadores durant els partits. La gestió amb les famílies també ha estat un tema que han posat sobre la taula i que cal tenir en consideració.

Les pròximes formacions previstes són les següents:

  • febrer: monogràfic sobre psicologia a càrrec de MAR ROVIRA
  • març: monogràfic sobre preparació física a càrrec de MARC TRIQUELL
  • abril: monogràfic sobre tècnica (pendent tècnic)
  • maig: monogràfic sobre psicologia a càrrec d’ORIOL MERCADÉ

 

Agraïm la presència de tots els tècnics interessats així com la dels ponents i esperem que durant tot el 2020 gaudiu de totes les formacions previstes.

 

FORMACIO 2 2020 FORMACIO 1 2020