100% NATURAL ENERGY DRINK IMPULSA EL PÀDEL CATALÀ

27.04.2018

Pere Hernàndez, President de la Federació Catalana de Pàdel, i José Almodóvar, gerent del Grup Alvilardan i creador de la marca 100% NATURAL Energy Drink, han segellat l’acord de col·laboració entre ambdues entitats i que les vincula durant els pròxims tres anys.
100% NATURAL és una beguda energètica elaborada a base de sucs de fruita i que es diferencia per tenir un 0% de sucre refinat, ser baixa en calories i no contenir additius ni conservants artificials. La cafeína que conté aporta un impuls extra físíc al jugador/a de pàdel.
L’acord entre la Federació Catalana de Pàdel i 100% NATURAL es tradueix en una col·laboració amb presència en diferents tornejos del Circuit Bronze que organitza la Federació Catalana de Pàdel, com va ser a la Festa Interclubs femení de pàdel de Barcelona i properament al Campionat de Catalunya absolut de pàdel.
José Almodóvar, assegura que «aquest acord és important per a la nostra empresa, el pàdel és un esport en auge i on 100% NATURAL hi serà a partir d’ara donar impuls i energia a tots els jugadors i jugadores que el practiquen».
Per la seva banda el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, explica que «100% NATURAL és una marca capdavantera, amb una beguda natural de molta qualitat i estem molt il·lusionats per l’aposta realitzada de col·laborar amb el pàdel català. Estic convençut que creixerem junts».
La signatura entre 100% NATURAL i la Federació Catalana de Pàdel es va portar a terme dins del marc d’Alimentaria, la fira líder a Espanya en alimentació, begudes i gastronomia i que la setmana passada es va realitzar a Barcelona.

ACORD 1
ACORD 2 peke